Thursday, March 15, 2018

Слагайте чадърЕТЕ UMBRELLA се завърна!!!

Запознатите с играта Resident Evil навярно доста добре познават името Ъмбрела корпорейшън. Това е фирмата, която осира пейзажа в света на зомбитата, като позволява Т-вируса да бъде пуснат сред хората. Първоначално в тайната лаборатория на корпорацията в планините Аркелй около града Ракуун. А след това и в самият град. Всичко това се развива през 1998 година според таймлайна на играта, а реално още през 1995/1996 година. От тогава разбира се... света на Байохазард (както е джикитайското име на играта) претърпява множество трансформации. Играта сменя зомбитата със всякакви и всевъзможни гадове, който вече са окупирали почти цялото земно кълбо.
В играта Resident Evil 7. С която по някакво изключение се запознавам горе долу в реално време за моя изненада виждам, че Umbrella са се завърнали. Направили са нова фирма състояща се от старите членове, но с нов директор. и то през 2007 година.
Мисията на фирмата е да поправи кашата, която е забъркала оригиналната фирма по начало.
И така тази фирма след десетина години успява да спечели доверието на B.S.A.A., към която причисляваме и Крис Кристофър Редфилд и той бива изпратен да оправя поредните проблеми и недоразумения. Или поне уж е така... гледам, че на телефона му е изписано FUCKIN' COMPANY и ясно се вижда, че той все още и няма пълно доверие. Името на фирмата се среща и като Umbrella Co. или Blue Umbrella (Синият чадър) за да се разграничи от оригиналната фирма и друго съществуващо звено.
За сега срещам името в DLC-тата Not a hero и End of Zoe... да видим какво ще се случи от тук на сетне....

No comments:

Post a Comment

Leave a comment