Wednesday, March 28, 2018

Първите три помагала оправени!

Здравейте искам да анонсирам, че хипервръзките на видео помагалата: Alan Wake; Alien VS Predator 2 и Devil May Cry 3 са напълно поправени. Специални благодарности на Carlos De La Vega чийто хумор винаги ме разсмива. На Илиян Лачи, за големият професионализъм и детайлността, качества който аз доста ценя. При неговите помагала, рядко се налагаха редакции. На Кинг Петров, който надявам се да е пораснал вече, затова че озвучи 21 епизод от помагалото на Alan Wake.
И накрая на всички стари верни и нови симпатизанти на това забутано местенце... поклон :)
Иначе самата процедура не се оказа, толкова лесна... пипкава работа. Смяната на хипервръзките в поста със самото видео помагало и лесна. Макар, че за всяка връзка, добавям .blogspot, сменявам цвета и тествам. Но и самите постове с видео клиповете съдържат връзка от типа ОЩЕ КЛИПОВЕ или ОСТАНАЛОТО ПОМАГАЛО. Оправянето и на тях не помага на положението. Но аз не се отказвам лесно и ще гледам да вкарам всичко в ред.
Иначе си работя по този сайт по план. Довършвам видео помагалото на Resident Evil 7, после искам както обещах да добавя саундтрак на Techno Mage. После поправям всички линкове и почвам Mafia 3.
Дано не излезе нещо непредвидено да ме забави или промени тези планове. Благодаря за вниманието и до нови срещи приятели :*

No comments:

Post a Comment

Leave a comment